У Глухові до школи-садка дітей не пускає велика вода

24.02.2021

У Глухові НВК №4 опинився як на острові, оточеному водою, і до нього дуже важко дістатися. Потрібно відзначити, що географічне розташування школи-садка сприяє тому, що навесні і восени тут виникають проблеми: з двох сторін навчально-виховного закладу знаходяться поля, і коли починає танути сніг, то НВК виявляється в одній суцільний акваторії. А цієї зими так і цього не потрібно: на асфальтованій вул. Веригинскій, що веде до школи, достатньо снігу, який перетворився на воду.

Щоб малюкам і школярам дістатися до місця, потрібно було пробиратися буквально під житловими будинками, причому – пересуваючись по обледенілих заметах, які не встигли розтанути. Деякі дорослі, не ризикуючи обходити калюжу, крокували прямо по воді, пише shans.com.ua.

Ситуацію прокоментував заступник голови Глухівської ОТГ Валерій Галустян. Він щиро жалкує про те, що глухівчани позбавлені можливості нормально ходити вулицями, і в той же час відзначає, що дана проблема виникла не вчора і не сьогодні – їй вже не перший десяток років. А нова влада нещодавно приступила до роботи і ще не встигла «залатати» всі дірки. Так що це – справа часу: все буде зроблено.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: