Керівника відділу Управління Держрибагентства у Сумській області взяли під домашній арешт

25.02.2021

Сьогодні, 25 лютого, Октябрський районний суд м. Полтава обрав запобіжний захід начальнику відділу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області, якого ДБР викрила на хабарі.

Сумська обласна прокуратура просила взяти чиновника під варту і відсторонити від посади. Суд клопотання про відсторонення від посади задовільнив, а що стосується запобіжного заходу, вирішив посадити його під цілодобовий домашній арешт, передає sumy.today.

Нагадаємо: за даними слідства, вказаний службовець вимагав у орендаря ставка 20 тис. грн та 400 доларів США за оформлення і видачу трьом особам посвідчень громадських інспекторів рибоохорони.

У вівторок, 23 лютого 2021 року, правоохоронці затримали службовця після одержання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 10 тис. грн. До цього начальник відділу вже одержав 400 доларів США та 10 тис. грн.

Протиправну діяльність особи припинено за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області Державним бюро розслідувань, розташованим у м. Полтава, під процесуальним керівництвом прокуратури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: