Служба зайнятості Сумщини працевлаштовує в Ізраїль

26.02.2021

Перші 12 наших земляків разом із представниками інших областей України на початку березня вилітають на роботу в Ізраїль. Серед них – опалубщики, арматурники, штукатури, лицювальники–плиточники тощо.

“Ми комплектуємо групи будівельників у рамках угоди між Кабміном та урядом Ізраїлю про тимчасове працевлаштування українських заробітчан в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю, – каже директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Служба зайнятості підбирає кадри для промислового будівництва в Ізраїлі вже не перший рік. Ізраїльська сторона скрупульозно дотримується пунктів угоди. Лише частина переваг працевлаштування українських фахівців із міждержавної програми: офіційний контракт із роботодавцем, який укладається на один рік, із правом продовження до 63 місяців, рівні права з місцевими працівниками, право на оплачувану відпустку, лікарняні, виплати на оздоровлення, нарахування щомісячного депозиту (200 дол. США) на рахунок працівника як вихідної допомоги та пенсії (працівник може зняти кошти після завершення трудового контракту і повернення в Україну), 100% гарантія своєчасної виплати зарплати, забезпечення належних умов для роботи й проживання. При цьому знання іноземних мов не потрібне. Щомісячна мінімальна зарплата – 1700 дол. США”.

Бажаючі взяти участь у програмі з працевлаштування в Ізраїлі можуть звернутися в найближчий центр зайнятості. Їм безкоштовно нададуть усі консультації та послуги супроводу з працевлаштування за кордоном.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: