На Сумщині судові охоронці попередили спробу пронесення до суду наркотиків

26.02.2021

Під час здійснення пропускного режиму в одному з районних судів області співробітники територіального управління Служби судової охорони у Сумській області звернули увагу на підозрілу поведінку літнього чоловіка, який намагався пройти до суду з двома повними пакунками. Чоловік помітно нервував. Під час проходження процедури пропуску до суду відвідувач продемонстрував судовим охоронцям вміст пакунків, які були наповнені продуктами харчування та засобами гігієни. В ході спілкування з відвідувачем, який виявився 52-річним місцевим мешканцем, вартові Феміди з’ясували, що він збирався передати пакунки іншій особі, яка перебувала в цей час в суді в якості підсудного.

Під час зовнішнього огляду вмісту пакетів у судових охоронців викликав підозру тюбик зубної пасти, який мав дивну форму. Вони обмежили дії громадянина та викликали на місце події слідчо-оперативну групу місцевого поліцейського відділу. Правоохоронці, які прибули за викликом, перевірили вміст підозрілого тюбика та виявили в ньому нарковмісну речовину, яку вилучили та направили на експертне досліждення.

Цю подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: