У Сумах планують створити “Парк щастя”

02.03.2021

Про це сьогодні, 2 березня, говорили в ОДА Президент Business Woman Club, власниця міжнародного глянцю Business Woman, генеральний директор Книги рекордів України, голова Благодійного фонду «Озеленення України» Ганна Крисюк та співорганізатор масштабного проекту «Greening of the Planet» у Сумській області Дмитро Кулібабін.

За словами Ганни Крисюк, завдання проєкту «Озеленення Планети» – висадити 1 млн дерев у 100 країнах світу та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи. «Наша мета – це відновлення екосистеми та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами, – заявила Ганна Крисюк. – Реалізація проєкту «Озеленення планети» запланована на 20 березня 2021 року – у Міжнародний день щастя».

Так, 20 березня, за словами Дмитра Кулібабіна, у Сумах планують висадити “Парк щастя”. Щоправда, де він з’явиться, – не повідомив.

Нагадаємо, у Сумах уже є сквер “Щастя” (біля “Макдональдса”), але він зовсім без дерев, як і без особливої уваги з боку сумчан.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: