На Сумщині понад годину витягували вівчарку з 5-метрової ями (відео, фото)

02.03.2021

Подія сталася в Шостці по вулиці Привокзальній. Місцевий сторож побачив, що у глибокій ямі сидить вівчарка. Він відразу зателефонував волонтерам, передає shostkanews.city.

Працівник КП “Зеленбуд” Микола Небилиця та волонтери ГО “Чотири лапи” Ірина Бурбулиха та Наталія Ричкова прибули на місце за пів години після дзвінка. Без спеціальної амуніції вони спустилися до переляканого собаки, який не хотів їх підпускати до себе. Скільки він просидів у ямі – невідомо. Волонтери довго розмовляли з величезним, кудлатим псом аби наблизитись до нього.

Виявилося, що це молода вівчарка 3-4 років чепрачного окрасу.

Поки Микола Небилиця розмовляв із собакою, волонтер Ірина Бурбулиха наблизилася до чотирилапого та вколола йому заспокійливе, аби мати змогу витягнути кудлатого нагору. Почекавши ще 40 хвилин поки подіє препарат, волонтери повантажити тварину на ковдру та вдвох потягли нагору.

Проте, виявилось, що знайти врятованій собаці місце перетримки не вдалось. Залишити його на вулиці було не можна, адже він все ще перебував під дією препарату, а тому міг потрапити під колеса автівки, або просто замерзнути у снігу.

Прихистити вівчарку на деякий час згодився Микола Небилиця. Наразі волонтери розшукують господаря чотирилапого. Адже раніше цю собаку, нібито, бачили на самовигулі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: