У Сумах обрали голову обласної організації ФСТ «Динамо» України

02.03.2021

Засідання проходило в Головному управління Національної поліції в Сумській області під головуванням першого заступника голови ФСТ «Динамо» України, віце-президента Національного олімпійського комітету України Віктора Коржа.

Присутні на конференції делегати та запрошені гості заслухали звіт першого заступника голови Миколи Шаховського про результати діяльності Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України за 2020 рік.

Затим відбулися вибори Голови Сумської обласної організації ФСТ «Динамо» України та його заступника. Більшістю голосів Головою було обрано начальника ГУНП в Сумській області Олександра Анохіна, а його заступником – начальника управління кадрового забезпечення Ігоря Поладича.

У порядку денному було також розглянуто питання обрання нового складу Президії Сумської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Наприкінці заходу відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонатів СОО ФСТ «Динамо» України в залік «Динаміади-2020», вручення нагород ведучим спортсменам, тренерам, керівникам силових структур та ветеранам динамівського руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: