Стали відомі претенденти на посади заступників голови Сумської ОДА

03.03.2021

Голова Сумської обласної державної адміністрації Василь Хома в ефірі “Звітів наживо” на Суспільному Суми 2 березня назвав двох кандидатів на посади його заступників. За його словами, це будуть Вікторія Медвідь і Тарас Савченко.

Василь Хома наголосив, що ці люди наразі не призначені. Їхні кандидатури – на розгляді. За його словами, кандидатів вибирали за “вмотивованістю горіти на роботі”.

Ні Вікторія Медвідь, ні Тарас Савченко поки не подавали декларацій як кандидати на ці посади. Тарас Савченко підтвердив у телефонній розмові, що він є кандидатом на зазначену посаду. Вікторія Медвідь від офіційних коментарів поки що відмовилася.

Вікторія Медвідь

Вікторія Медвідь – науковець-економіст, професорка Сумського національного аграрного університету. Вона родом з Макіївки Донецької області, навчалася у Донецьку. За даними Руху “Чесно”, вона балотувалася до Сумської обласної ради у списку партії “Слуга народу” у 2020 році, але обрана не була.

Тарас Савченко

Тарас Савченко – професор кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування СумДУ, Керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу Сум. Він родом із Гадяча Полтавської області.

Читайте також: Губернатор Сумщини Хома зізнався, що співпрацює з політсилою Медведчука ще з 2002 року

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: