Нардеп Ананченко проголосував за постійний зимовий час: тепер у Сумах влітку світатиме о третій ночі

03.03.2021

Cьогодні, 3 березня, у Верховній Раді підтримали скасування переведення годинників із зимового на літній час. За відповідний законопроект у першому читанні проголосували 277 нардепів. Про те, що голосував “за” разом зі “Слугами народу”,  відрапортував і нардеп від Сум Михайло Ананченко.

“Проголосували в першому читанні за відміну переходу на літній час! Якщо проголосуємо в цілому єдиний час буде GMT +2 ! Тобто час буде тільки зимовий, протягом всього року !” – написав парламентар.

Щоправда, сумчани радощів нардепа Михайла Ананченка з цього приводу не розділяють, адже, якщо Україна залишиться на зимовому часі, то в Сумах  влітку світатиме о 03:27.

“Знову бездумний популізм”, – коментує Олександр Клейменов.

“Депутаты!!! Дорогой Михаил Ананченко!!! Что Вы творите??? Мы никогда на этом зимнем времени летом раньше не жили!!! Наше время летнее- это бывшее зимнее время. Мы в 90-х годах дважды вернулись назад по времени. Теперь у нас, а также на всей восточной и северо-восточной Украине будет летом в 3 часа ночи светло, а в 8 вечера при самом большом дне темно. Если хотите не переводить стрелки часов, перейдите на летнее время и останьтесь на нем!!!” – пише Геннадій Микуловський.

“Миша, пожалейте детей наших…..мне теперь детей своих в 7 вечера домой загонять?!!!Дуристика блин”, – ділиться занепокоєнням Евеліна Лагутіна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: