Вночі під Сумами згоріла дача

07.03.2021

7 березня о 00:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу будинку на вул. Бобрицькій в с. Верхня Сироватка Сумського району. Телефонували жителі вулиці, які побачили дим та вогонь з-під покрівлі будівлі. На гасіння направили місцеву пожежну команду с. Великий Бобрик, чергове відділення 28-го державного пожежно-рятувального посту із смт Низи та відділення чергового караулу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини із обласного центру.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум’я охопило покрівлю по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. Приборкання пожежі потребувало значної кількості води, тому автоцистерни довелося направляти для дозаправки від пожежного гідранту, що знаходився на відстані 8 км від осередку горіння.

О 02:38 пожежу локалізували, а о 03:22, використавши 12 т води, ліквідували. Усього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівника та 1 одиниця техніки від місцевої пожежної команди.

За попередніми даними, даний будинок використовувався як дачний. Причина загоряння встановлюється.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: