Представниці Сумщини взяли участь в акції «Подаруй жінці весну і турботу»

07.03.2021

П’ятий рік поспіль представниці Сумщини беруть участь у щорічній акції «Подаруй жінці весну і турботу», передаючи жителькам «сірої» та «червоної» зони теплоту своїх сердець.

Напередодні 8 Березня учасниці Національної платформи «Жінки за мир», обласні, міські та районні депутати від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ відвідали молодих жінок-матерів, що опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають у Сумському міському Центрі матері та дитини, де їм забезпечують соціальну підтримку. Також вручили квіти й подарунки одиноким хворим жінкам, привітали із святом матерів онкохворих дітей, що знаходяться у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні, і відправили подарунки з засобами гігієни, пледами та іншими необхідними речами у зону Донбасу.

«Любов і милосердя, співчуття і прощення – ось на чому тримається світ, ось що рятує людські душі, – переконана співголова НП «Жінки за мир», заступник Сумського міського голови Тамара Іщенко. – Учасниці нашої платформи завжди готові підтримувати і допомагати одна одній у складних життєвих ситуаціях, готові об’єднуватися навколо добрих справ і діяти, працювати заради миру і благополуччя у нашій великій сім’ї – державі».

Завідувачка відділення онкогематології Сумської обласної дитячої лікарні Ліана Никитенко подякувала жінкам. «Мами та бабусі хворих дітей знаходяться у відділенні місяцями і чергове свято проведуть у стінах лікарні. Для них дуже важливою є турбота людей, які знайшли час привітати їх зі святом. Це піднімає настрій, покращує ефективність лікування. Побільше б таких людей, які готові простягнути руку допомоги і дарувати слова підтримки», – сказала лікар.

Представниця Національної платформи «Жінки за мир», депутат обласної ради Анастасія Ткачова каже, що вони завжди готові підставити своє плече тим, хто цього потребує. Її підтримує й колега, депутат Сумської районної ради Наталія Стрельченко. Вона зазначила, що сумчанки готують подарунки тим жінкам, кому сьогодні особливо важливі і потрібні увага, турбота, підтримка і щира любов. Депутат обласної ради Ірина Жиленко запевнила, що зупинятися вони не планують, бо, переконані, що основа жіночого щастя – то турбота про інших.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: