У парку Кожедуба будують таунхауси

08.03.2021

На сайті townhouse.sumy.ua розміщена інформація про таунхауси PROJECT. Будинки продаются на етапі будівництва.

«Сучасний тихий житловий комплекс, що складається з 9 таунхаусів, розташований у центральному парку, в екологічно чистому місці, у самому серці міста. Таунхауси розташовані на вул. Береговій, 2, яка знаходиться в міському парку ім. Кожедуба. Вдале місце розташування дозволить протягом 5 хвилин пішки дійти до центру міста. На подвір’ї – особиста парковка, можливий гараж. Дворик, на якому можна смажити шашлик або зіграти на своєму газоні. У кожній секції підключені індивідуальні комунікації (автономне опалення, електрика 9 кВт, газ, міський водопровід, каналізація)».

Схоже повідомлення було розміщене й на іншому відомому сайті оголошень: “Продаються нові будинки (зблоковані таунхауси) в самому центрі міста (р-н парку Кожедуба), в новому комплексі. Територія комплексу огороджена, закрита, в зеленій зоні центрального парку. Кожен будинок має: 3 поверхи (два стандартної 3-м висоти + один мансардний) та орієнтовну загальну площу 155 м.кв.; 4 житлові кімнати, кухню та вітальню. Обираючи житло в нашому комплексі – ви отримуєте можливість комфортного компактного розміщення житла в поєднанні з свіжим повітрям та свободою зеленої паркової зони в самому серці міста. Будинки продаются на етапі будівництва”.

Дійсно, важко знайти краще місце для будівництва, ніж міський парк! Неможливо не запитати у міської влади: а що, так можна було?!..

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: