Нові тролейбуси вийдуть на дороги Сум у кінці березня

09.03.2021

Про це сьогодні, 9 березня, йшлося під час апаратної наради у міського голови.

Керівник КП “Електроавтотранс” повідомив, що нові тролейбуси відрізняються від тих, що підприємство вже обслуговує. Побачити їх на лінії ми зможемо після того, як Інспекція з електроавтотранспорту, розташована в Києві, завершить державну реєстрацію цього транспорту.

Наразі “Електроавтотранс” чекає, поки всі тролейбуси приїдуть до Сум, потім, 17-18 березня, викличуть комісію, яка й проведе державну реєстрацію. “Після 18 березня ми отримаємо вже їх на лінії”, – резюмував посадовець.

Нагадаємо, тролейбуси для Сум виготовляють на автомобільному заводі«Богдан» у місті Луцьк. За словами мера Олександра Лисенка, до 15 березня 2021 року до обласного центру будуть доставлені 9 тролейбусів із 19, які заплановані до кінця цього року.

Довідково. «Богдан Т70117» – 12-метровий низькопідлоговий тролейбус, призначений для міського користування, загальною пасажиромісткістю 105 місць, із них 34 місця – для сидіння. Тролейбус зручний у використанні для пасажирів з інвалідністю, оскільки він обладнаний спеціальним відкидним пандусом, а також кріпленням для фіксації коляски в салоні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: