У Сумах перевірили санітарно-технічний стан приватного громадського транспорту

09.03.2021

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг продовжує перевіряти приватний громадський транспорт на предмет дотримання належного санітарно-технічного стану за дорученням міського голови Олександра Лисенка. Сьогодні, 9 березня, начальник відділу Сергій Яковенко розповів про проведену перевірку та її результати.

“За період з 1 по 5 березня членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту проведені контрольні перевірки на дотримання перевізниками вимог карантинних обмежень на базі ПП “Согор” та ФОП “Сезько”. Під час контролю встановлено, що дезінфекція салонів проводиться згідно з графіком. Також був здійснений контроль проведення дезінфекції міського пасажирського транспорту на маршрутах  №2, №9, №17А, №21, №51, №52. Усього перевірено 35 автобусів. Мобільною групою за звітний період складено 7 протоколів на водіїв автобусів. Робота в цьому напрямку продовжується”, – відзвітував Сергій Яковенко, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг.

Також посадовець зазначив, що Відділом транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з представниками безпеки дорожнього руху управління Патрульної поліції в Сумській області проведено перевірку технічного та санітарного стану автобусів на підприємствах: ПП “Согор”, ТОВ “АТП 1054″, ТОВ “Сумипастранс”, ФОП “Олійник” та ФОП “Курський”.

“Під час перевірки зверталася увага на стан підлоги, обшивки сидінь, бруд в салонах. Представниками поліції винесено дві постанови про накладання адміністративного стягнення на посадових осіб відповідальних за випуск транспорту. Перевірки буде продовжено”, – додав Яковенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: