Опрацьовані 92% документів від цьогорічних абітурієнтів із Сумщини на участь в ЗНО

09.03.2021

У Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти на 9 березня опрацювали 92% документів від цьогорічних абітурієнтів із Сумщини, які здаватимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Це 8 800 заяв на участь в основній сесії ЗНО.

Реєстрація не неї завершилась 5-го березня. Наразі триває обробка документів, розповіла кураторка Сумської області Валерія Ханікова.

В центрі ще продовжують отримувати документи з різних куточків Сумської області. Дата подання документів визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті. “Тому, документи, які відправлені після 5-го березня опрацьовуватися не будуть. Ті, які були відправлені 5-го березня включно, стають в чергу на обробку”, – розповіла Ханікова.

Підтвердженням факту реєстрації на ЗНО є сертифікат. “Основне тестування планується у заявленому форматі, ніяких інших рекомендацій наказів чи настанов від урядових органів у нас немає”, – сказала вона.

На основну сесію зареєстровані учасники до 30 квітня зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії.

Графік проведення ЗНО-2021

Пробне ЗНО -10 квітня 2021р

Основна сесія :

21 травня – хімія

24 травня – іспанська, німецька, французька мови

25 травня – англійська мова

28 травня – математика

1 червня – українська мова, української мова і література

4 червня – історія України

7 червня – фізика

10 червня – біологія

15 червня – географія

Результати усіх іспитів будуть відомі до 30 червня 2021 року. Центр оцінювання якості освіти планує, що складатимуть ЗНО на Сумщині 9 тисяч 700 учасників. На пробне ЗНО зареєструвались 4 206 учасників.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: