На Сумщині молодик побив і пограбував бабусю

09.03.2021

Менше п’яти годин знадобилося поліцейським аби викрити та затримати зловмисника, який проник до будинку 75-річної жінки, побив її та забрав усе майно старенької, а це лише 200 гривень і мобільний телефон.

Про вказаний злочин до поліції повідомила донька потерпілої, бо сама бабуся через побиття не могла навіть рухатись. В подальшому було встановлено, що ввечері до будинку потерпілої увірвався невідомий чоловік, який спричинивши тілесні ушкодження жінці, заволодів та її майном.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції на чолі з керівництвом підрозділу. Пенсіонерку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний односелець потерпілої.

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: