У Сумах відбудеться “Фінал Чотирьох” Кубка України з футзалу

10.03.2021

10 березня відбулося засідання президії Асоціації футзалу України, головним питанням якого стало визначення міста, в якому відбудеться цьогорічний Фінал Чотирьох Favbet Кубка України з футзалу.

За його підсумками було вирішено акцептувати пропозицію АФФК «Суми» та визначити місцем проведення Фіналу Чотирьох Favbet Кубка України з футзалу сезону 2020/2021 рр. місто Суми. Матчі відбудуться 2-3 квітня у легкоатлетиточному манежі СумДУ.

Поєдинки проходитимуть за присутності глядачів з можливістю заповнення 50% від загальної кількості місць (у разі відсутності змін в епідеміологічній ситуації у країні).

Асоціація футзалу України разом з компанією «Favbet» підготували для вболівальників низку цікавих конкурсів, тож, з радістю запрошуємо шанувальників футзалу до Сум, аби підтримати свої улюблені команди та насолодитися якісною грою.

Нагадаємо, що трьома учасниками Фіналу Чотирьох стали АФФК «Суми», київський «ХІТ» та харківський «Моноліт-Viva Cup». Також до них долучиться переможець пари «Ураган»-«Продексім».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: