«Гідросфера» дбає про ваші тепло і затишок

10.03.2021

ТОВ «ІБК» Гідросфера» успішно працює у Сумах із 2009 року. За такий тривалий час компанія встигла зарекомендувати себе з найкращої сторони,  заслужити довіру клієнтів по всій Сумській області і стати лідером у своєму напрямку діяльності.  Якість – головний фактор роботи підприємства.

«Гідросфера» спеціалізується на наданні широкого комплексу послуг: продажі, монтажі, пуско-налаштуванню та сервісно-технічному обслуговуванні топкових, котелень, інженерних систем (опалення, газопостачання, водопровід, каналізація, кондиціонування та вентиляції), систем сигналізації загазованості та системи комплексної очистки води.

Компанія співпрацює із всесвітньо відомими брендами, такими як ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT та багато інших, включаючи вітчизняні. «Гідросфера» не просто реалізує продукцію цих інноваційних марок – від газових та електричних котлів, сонячних батарей до насосів та каналізаційних труб, а є їхніми офіційним сервіс-центром. Це означає, що підприємство гарантовано надає сервісну підтримку і обслуговування для максимальної зручності покупців.

Міцні партнерські відносини з постачальниками та виробниками дозволяють задовольнити всі побажання замовника, починаючи з розрахунку і підбору матеріалів та обладнання,  закінчуючи готовою здачею об’єкту.

Звернувшись до «Гідросфери», можна бути спокійними в тому, що все буде зроблено якісно, оперативно і, що не менш важливо – комплексно. Тобто ви можете не хвилюватися, якщо, наприклад, хочете облаштувати теплу підлогу: і необхідні матеріали найкращого виробництва, і власне послуги досвідчених спеціалістів можете отримати в одному місці. Роботи з монтажу та запуску обладнання виконують кваліфіковані майстри-інженери, сумлінно дотримуючись технологій енергоефективності та інструкцій фірм-виробників. «Гідросфера» має відповідні ліцензії та дозволи на проведення низки робіт, тож за її послугами звертаються не тільки приватні особи, а й організації та бюджетні установи. Зокрема послугами  компанії з обслуговування котелень користуються школи та садочки задля безперебійного обігріву приміщень та комфортного навчання дітей.

З 2020-го року «Гідросфера» опанувала новий професійний напрямок, що також у наш час має велике соціальне значення,  – підключення медичних газів в лікарнях, а саме кисню, необхідного для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.  Такі роботи були проведені у клініці МВС, Сумській обласній лікарні, Конотопській ЦРЛ.

Просторий і комфортний магазин компанії має назву «Тепломережа» і розташований  за адресою: м.Суми, Юрія Вєтрова, 4.  Тут представлені зразки найсучаснішої техніки відомих брендів, а підібрати те, що необхідно саме вам, допоможуть привітні продавці-консультанти. Крім того, є можливість обрати техніку за актуальними каталогами виробників, зробивши замовлення. Для будівельних компаній пропонують спеціальні цінові пропозиції.

«Сьогодні наше підприємство є безперечним лідером галузі в Сумах та області. Ми не тільки продаємо широкий асортимент техніки найвищого гатунку від всесвітньо відомих виробників, а і надаємо професійні послуги з її встановлення. Представлена у нас продукція виключно оригінальна, сертифікована і має гарантоване сервісне обслуговування.  У кожному напрямку діяльності на першому місце ставимо якість, саме тому і здобули відмінну репутацію.

Ідучи в ногу з часом, постійно оновлюємо товари, необхідні для забезпечення енергозбереження та використання відновлювальної енергії, за якими вже найближче майбутнє.

Задоволені клієнти рекомендують нас своїм знайомим, нам довіряють  дбати про тепло і затишок цілих організацій,  а це чи не найкраща оцінка нашої роботи», – говорить директор ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко.

Якщо ви хочете придбати якісну техніку для опалення, водопроводу та водовідведення або скористатися послугами з інженерної установки, звертайтеся до  магазину «Тепломережа» ТОВ «ІБК «Гідросфера».

Адреса: вулиця Юрія Вєтрова, 4 м. Суми.

Телефон: (0542) 66-11-44

Моб: 066-08-79-155

Моб: 098-55-78-866

Електронна адреса: gidrosfera09@gmail.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: