На Кролевеччині через коронавірус продовжили дистанційне навчання в школах

11.03.2021

Сьогодні, 11 березня, відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо ситуації по захворюваності на COVID-19 у Кролевецькій громаді. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.

За даними Конотопського відділу ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» з початку року на останню добу у Кролевецькій громаді виявлено 619 випадків захворюваності на COVID-19. Збільшилася кількість захворюваних у с. Спаське, с.Камінь, с. Мутин, зафіксовано одиничні випадки у багатьох селах громади.

Враховуючи ситуацію, на Кролевеччині триває посилення проведення в повному обсязі жорстких карантинних та протиепідемічних заходів.

Згідно з рішенням комісії, для запобігання поширення захворювання на території Кролевецької територіальної громади було прийняте рішення – з 13 березня по 19 березня 2021 року продовжити дистанційну форму навчання :

– у 1-11 класах закладів освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, гурткові заняття в закладах культури Кролевецької громади;

– у Кролевецькій дитячій школі мистецтв, окрім індивідуальних занять;

Відділенню поліції №1 (м. Кролевець) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області, Кролевецькому районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області продовжувати тримати контроль за дотриманням населенням та суб’єктами господарської діяльності карантинних обмежень та взяти до уваги ситуацію, яка склалася у с.Спаське.

Також Кролевецька міська рада повідомляє, що протягом тижня було складено 20 адміністративних протоколів щодо недотримання карантинних обмежень на загальну суму 3400 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: