Відомий піаніст провів майстер-класи у Сумській філармонії

12.03.2021

На базі Сумської обласної філармонії за ініціативи Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського відбулась творча зустріч студентів та викладачів з лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів (пам’яті Володимира Горовиця – Україна, Міжнародного конкурсу піаністів імені Ферруччо Бузоні – Італія, Hamamatsu International Piano Competition – Японія), викладачем Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім. М.В.Лисенка, аспірантом Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського Романом Лопатинським.

У рамках творчої зустрічі відбулись майстер-класи для студентів та викладачів відділу спеціального та загального фортепіано коледжу, викладачів початкових мистецьких навчальних закладів області на теми: «Робота над особливостями стилю в творах композиторів-романтиків», «Розвиток творчих здібностей виконавців у процесі вивчення творів композиторів-класиків».

Чудовим доповненням заходу став концерт фортепіанної музики, в програмі якого прозвучали твори Ф.Шуберта, П.Чайковського, Б. Бартока, Й.Брамса, І.Стравінського.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: