Троє жителів Сумщини постануть перед судом за зберігання наркотиків

13.03.2021

За минулу добу працівники поліції виявили та вилучили наркотичні засоби у жителів Сумського, Конотопського та Шосткинського районів.

У селі Стецьківка увагу дільничного офіцера поліції привернув 38-річний місцевий чоловік. Під час поверхневої перевірки у нього в кишені було виявлено паперовий згорток з 5 грамами марихуани.

А ось у селі Чуйківка, що на Шосткинщині, під час обшуку за місцем мешкання 40–річного чоловіка, співробітники сектору кримінальної поліції виявили у нього згорток з 30 грамами марихуани.

Того ж дня в ході обшуку за місцем мешкання 38-річного жителя села Чаплищи, співробітники відділення поліції №2 (м. Путивль) виявили у нього згорток з 10 грамами марихуани.

Все вилучене працівники поліції направили на експертне дослідження.

За даними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: