Під Сумами гасили пожежу

13.03.2021

12 березня о 22:27, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді вул. Ювілейна в с. Верхнє Піщане. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з-під покрівлі. На місце події було направлено відділення чергових караулів 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено господарчу споруду по всій площі та дрова до 2 куб. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані житловий будинок та дві господарчі споруди.

О 22:47 загоряння локалізували, а о 23:11 – ліквідували.

Схожий випадок мав місце в м. Кролевець. 13 березня О 03:33, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Івана Дударя. Повідомлення надійшло від господарів, які побачили охоплену вогнем споруду. На місце події було направлено черговий караул 22 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, 3 скутери, бетонозмішувач та 4 велосипеда, утворилась загроза подальшого поширення вогню на навіс з дровами. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранту, який був розташована на відстані 500 м від осередку горіння.

О 03:45 загоряння локалізували, а о 03:54 – витративши на гасіння майже 5 т води, повністю ліквідували.

Усього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 14 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: