Опозиціонери Шостки підтримують розвиток греко-римської боротьби

14.03.2021

Цими вихідними у Шостці відбувся міський турнір із греко-римської боротьби. Традиційні змагання зібрали біля 50 учасників (команди Шосткинського ліцею-інтернату спортивного профілю, КДЮСШ «Барса» та «ШКІД») – хлопців і дівчат віком від 7 до 16 років.

Уже не перший рік розвиток греко-римської боротьби у Шостці підтримують представники ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ. Не стали винятком і нинішні змагання. Партійці переконані, що спорт – це організація корисного дозвілля для дітей та юнацтва, запорука здорового й успішного майбутнього покоління.

Підтримати спортсменів і нагородити переможців з солодкими призами на свято завітали заступниця голови Шосткинської районної ради Ірина Шарамко, депутат міської ради Наталья Шкут та помічниця депутата обласної ради Володимира Пилипейка Тетяна Безкоровайна.

Ірина Шарамко подякувала учасникам змагань, і побажала їм спортивних успіхів та перемог. «Дякуємо юним спортсменам і тренерам за видовищні змагання, ініціативність, добру організацію турнірів і професійний розвиток спорту у місті!», – наголосила опозиційний політик.

Міський чемпіонат став відбірковим до обласного. 20 березня кращі спортсмени Шостки представлять місто на Чемпіонаті області з греко-римської боротьби серед молодших юнаків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: