Компанія “АМК РЕМ-БУД” успішно оновлює дороги на Сумщині

14.03.2021

Компанія «АМК РЕМ-БУД» впевнено зайшла на ринок Сумської області. 2020-й рік видався для фірми надзвичайно продуктивним: вона стала одним із основних виконавців робіт із проведення ремонтів доріг на Сумщині. Так, її силами відремонтовано поточним дрібним ремонтом майже 190 ділянок автомобільних доріг загального користування місцевого значення Сумської області.

До цього часу товариство з обмеженою відповідальністю “АМК РЕМ-БУД” працювало в інших регіонах України, де успішно реалізувало значну кількість довірених замовниками об’єктів. Свою діяльність підприємство почало ще в 2012 році, і наразі має серйозний досвід у дорожньому господарстві. За цей період «АМК РЕМ-БУД» встигла заробити хорошу репутацію, адже сформувала професійну команду спеціалістів у галузі дорожнього будівництва, зібрала основну необхідну техніку з великою потужністю, а також до автоматизму відпрацювала специфіку технології робіт. Саме ці критерії, а також демократична цінова політика за надання послуг, стали ключовими для визначення її переможцем торгів на Сумщині.

Так, фірма перемогла у тендері ДП «Дороги Сумщини» на поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення Сумської області з пропозицією на суму 701 мільйон гривень замість очікуваної вартості в 908 мільйонів гривень, чим допомогла зекономити державі понад 200 мільйонів гривень.

У 2020 році компанія працювала над оновленням шляхів практично у кожному районі Сумської області. Найбільш масштабні замовлення були виконані в Сумському, Охтирському, Лебединському, Глухівському, Білопільському, Шосткинському, Роменському, Недригайлівському та Конотопському районах.

На фото: відремонтована дорога Софіївка-Миколаївка-Хотінь

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: