У Сумах змінять план ремонту доріг на цей рік

15.03.2021

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив департаменту інфраструктури міста та директору КП «Шляхрембуд» опрацювати питання зміни плану ремонтних робіт дорожнього покриття на цей рік.

Як зауважив очільник міста, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, що спостерігалися взимку, низка міських автошляхів зазнала суттєвих ушкоджень.

«Всі зараз бачать, яка ситуація на дорогах. Вона, на жаль, така не тільки в нашому місті, а й по всій країні, тому що погодні умови змінювалися дуже часто з мінуса на плюс, і ви бачите, що в цьому році у нас, як ніколи раніше, велика кількість доріг, які не проходили капітальний ремонт, у пошкодженому стані. Бачите, що відбувається на вул. Прокофьєва, біля футбольного центру «Барса», стан дорожнього покриття мостів також необхідно покращити. У зв’язку з цим ми переглянемо план, нам потрібно чітко розуміти те, по яких об’єктах розпочинати ремонт автошляхів», – сказав міський голова.

Олександр Лисенко доручив профільному структурному підрозділу та КП «Шляхрембуд» переглянути вже існуючий план ремонту доріг і надати пропозиції щодо вулиць, дороги на яких першочергово потребують відновлення.

Він зауважив, що пропозиції департамент та комунальне підприємство мають надати у найближчий термін, адже надалі план необхідно обговорити з міськими депутатами. «Кожен знає, які є проблеми по дорогах на своїх округах. Будемо планувати початок ремонту доріг не просто ямковим ремонтом, а середнім поточним», – наголосив міський голова.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: