Викладачі Сумської дитячої музичної школи перемогли в конкурсі «Мелодія моєї мрії»

15.03.2021

Ансамбль народних інструментів викладачів Сумської ДМШ № 4 «Феєрія» отримав Гран-прі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Мелодія моєї мрії».

Фестиваль-конкурс проходив дистанційно в рамках творчого проекту «Назустріч мрії», організованого ГО «Первоцвіти» за підтримки Міністерства культури України та Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень.

До участі у конкурсі було допущено 135 відео-виступів з усіх куточків України. Професійне журі, до складу якого ввійшли справжні фахівці у галузі культури та мистецтва, протягом тижня ретельно переглядали кожного конкурсанта та визначали переможців.

До складу ансамблю народних інструментів ввійшли викладачі різних відділів школи, які показали високий рівень виконавської майстерності та отримали Гран-прі конкурсу. Так, керівник ансамблю – Артем УСЕНКО представив партію акордеон, партію фортепіано представила Антоніна МАКАРЧУК, гуслі – Любов ОВЧИННІКОВА, домру – Валентина МАКАРЧУК, Наталія ГОЦ, Наталія ПУГАЧ та Лариса НІКОЛАЇ, ударні – Юрій КОСТРОВ, партію бас-гітари – Анжеліка УДОД, балалайку – Ганна НОСИК, та Ірина ЄМЕЛЬЯНЕНКО.

Крім того, в рамках конкурсу Дипломами II ступеня в номінації «Інструментальне мистецтво» (фортепіано) – у різних вікових категоріях були відзначені учениця ДМШ № 1 Маргарита САПАНКЕВИЧ (викладач Анастасія ШКЕТЬ) та учениця ДМШ № 4 Єлизавета ГЛЯДЧИШИНА (викладач Антоніна МАКАРЧУК).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: