Сумські прикордонники провели спортивну флешмоб-естафету

15.03.2021

Персонал Сумського прикордонного загону долучився до проведення місячника з формування прихильності до здорового способу життя серед особового складу Державної прикордонної служби України.

Метою даного заходу серед іншого є популяризації здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед персоналу та членів їх сімей, підвищення рівня фізичної підготовленості особового складу для виконання завдань з охорони та оборони державного кордону України, а також формування негативного ставлення до вживання наркотиків та зловживання спиртними напоями.

Протягом березня серед підрозділів Сумського прикордонного загону організовано проведення флешмобів-естафет під гаслом «Час обирати здоров’я!». Персонал одного підрозділу виконував одну фізичну вправу на вибір та передавав естафету іншому підрозділу, який обирав іншу фізичну вправу.

Завершилася флешмоб-естафета виступом кращого спортсмена-прикордонника загону прапорщика Миколи Красія, який коротко розповів про себе та свої досягнення в спорті та закликав колег-прикордонників дотримуватися здорового способу життя під гаслом «Час обирати здоров’я!».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: