Боксер із Сумщини – один із топових бійців ліги кулачних боїв в Україні

16.03.2021

Нещодавно в Україні запрацювала перша офіційна ліга кулачних боїв Mahatch. Це спортивний промоушен молодих перспективних боксерів із різних куточків України. Mahatch запустився під час першого локдауну. Тож основні глядачі видовищних боїв – це користувачі ютуб.

Серед бійців промоушена вже встиг виокремитися шосткинець Павло Павлов, пише shostka.info.

У Mahatch він відіграв уже три тури. Відомо, що перших два він завершив зі званням переможця. У першому переміг Реала Фьолкіна з Харкова, у другому – Дмитра Солов’я з Рівного. Результати третього туру поки що не розголошуються. Випуск із першим боєм шосткинського боксера набрав майже 718,5 тис переглядів.

Павло Павлов живе і працює тренером у Шостці. Хлопцю 20 років і половину свого життя він уже віддав боксу. Є майстром спорту з боксу. До речі, Павло – вихованець відомого шосткинського тренера Нікандра Русскіх.

Оголошуючи вихід Павла у другому сезоні, засновник Mahatch Адрій Лімонтов називає Павла перлиною організації і одним з її топових бійців. «Мои преимущества в бою – я для своего веса высокий. Я думаю дистанция – это и есть мое преимущество, длина рук и техника моего боя», – говорить у презентаційному ролику сам боксер.

Правила боїв на голих кулаках такі ж, як і в боксі. Їх головний суддя – 4-х кратний чемпіон світу з боксу за версією WBA (2009- 2012 р.) В’ячеслав Сенченко. Серед спеціальних гостей ліги – титуловані боксери, відомі спортивні блогери та журналісти.

Учора, 15 березня, у світ вийшов другий сезон Mahatch.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: