Ветерани Сумщини збирають мітинг під стінами ОДА

16.03.2021

Мітинг планують на 10:00 завтра, 17 березня. Про це у Фейсбуці повідомив голова ”Сумської обласної спілки інвалідів війни, учасників АТО та ООС” Олександр Солоніков.

“Інформація для всіх учасників АТО ООС та членів родин загиблих бійців Сумщини! Завтра 17.03.2021 року, о 10-00 годині, під стінами Сумської обласної державної адміністрації планується проведення мирної акції щодо недопущення створення нашим очільником ОДА Хомою В. В. Координаційної ради учасників бойових дій…, до якої разом з учасниками війни за Незалежність України включені дивним чином представники різних громадських організацій, які відкрито підтримували, та думаю і підтримують на даний час країну агресора!

Також запропонуємо нашому очільнику ОДА, на 7 рік війни… все ж таки розробити програму соцпідтримки родин загиблих бійців, та обласну програму щодо надання одноразової допомоги учасникам АТО ООС та родинам загиблих бійців на придбання житла (таку ж як вже діє в м. Суми). Тому просимо учасників АТО/ООС та членів родин загиблих бійців підтримати своєю присутністю дану акцію по максимуму!”, – написав Олександр Солоніков.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: