У Конотопі відкрили першу поліцейську станцію

17.03.2021

Станція обслуговуватиме три мікрорайони міста та сприятиме поліпшенню безпеки громадян, які проживають на території обслуговування.

Розташована вона у приміщенні колишнього підрозділу ДАІ по вул. Вирівській. У приміщенні облаштовано три службові кабінети: для дільничного офіцера поліції, інспектора з ювенальної превенції та працівника відділу реагування патрульної поліції. Тут щодня чергуватимуть правоохоронці, і сюди ж мешканці звертатимуться в разі потреби.

«Новостворена поліцейська станція обслуговуватиме три мікрорайони міста: Житловий масив, «Куба» та Загребелля. Це переважно приватний сектор, мешканці якого – люди похилого віку, – говорить Сергій Забозлаєв, начальник Конотопського районного відділу поліції. – Тож, створення такої станції полегшить їм доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на зазначеній території обслуговування».

Також керівник Конотопської поліції, на символічних урочистостях з нагоди відкриття станції, наголосив, що вона є першою у черзі інших поліцейських станцій, запланованих до створення та введення в дію у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» і її створення сприятиме подальшій тісній комунікації поліції та громади у реалізації спільних безпекових програм та проєктів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: