Жителька Сумщини придбала фейкове зерно

18.03.2021

На Шосткинщині жертвою шахрайства стала 33-річна жінка. Вона намагалась купити зерно пшениці по дуже привабливій ціні, а натомість залишилась без грошей і вподобаного товару.

Про цікаву пропозицію щодо продажу зерна заявниця дізналася від подруги. Та розповіла, що побачила у соціальній мережі оголошення, де пропонувалася пшениця за ціною 5 000 гривень за тонну. Взявши у товаришки контактний номер телефону продавця, жінка зателефонувала та домовилась про придбання зерна.

За словами телефонного співрозмовника, вони будуть транспортувати свій товар до іншого замовника із сусіднього села, а по дорозі завезуть і їй придбане. От тільки треба зробити повну передоплату на вказаний номер банківської картки.

Жінка виконала умову. А за кілька годин потому вона вирішила зателефонувати продавцю знову, аби попередити про погану дорогу до її будинку, але номер телефону останнього вже не відповідав. Жінка подзвонила на фірму, представником якої назвався реалізатор, та від них дізналася, що ті вже кілька років не займаються продажем зерна. Зрозумівши, що її обдурили, – звернулася за допомогою до поліції.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, у рамках якого встановлюється особа афериста.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: