У Сумах крадії через вікно залізли в магазин

19.03.2021

Близько четвертої години ранку на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Сумській області надійшов сигнал «Тривога» про спрацювання охоронної сигналізації в одному з магазинів обласного центру. Інформація негайно була передана групам реагування поліції охорони та іншим нарядам поліції, які тієї ночі здійснювали патрулювання міста Суми. Вже за півтори хвилини після отримання повідомлення наряд поліції охорони прибув на місце виклику.

Під’їжджаючи, правоохоронці побачили, як через вікно з приміщення магазину вистрибнули двоє чоловіків та почали тікати, намагаючись відірватися від переслідувачів та сховатись у дворах. Та втекти не вдалося. Шлях до втечі перекрили працівники Управління патрульної поліції, які прибули на допомогу, і затримали одного з втікачів. Ним виявився 35-річний житель обласного центру.

Зловмисника доставили до Сумського районного управління поліції, а згодом, переглядаючи записи з камер відеонагляду, встановлених в приміщенні магазину, правоохоронці з’ясували, що крадії через вікно потрапили до приміщення, перебували всередині не більше ніж півтори хвилини та намагалися заволодіти грошима з каси магазину. Шукаючи їх, діяли швидко, адже знали, що спрацювала сигналізація. Крадії намагались зламали навіть сейф, проте грошей так і не знайшли, тож спересердя жбурнули сейф на долівку та залишили місце злочину.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст..15 ч. 2 «Замах на злочин» та за ст.. 185 ч. 3 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Наразі поліція розшукує його спільника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: