У Кролевці за 20 хвилин піймали автовикрадача

20.03.2021

Подія сталася вчора близько 22.20 в м. Кролевець. До поліції звернувся 35-річний місцевий чоловік, який повідомив, що його автомобіль «ВАЗ – 21099» викрадено. Правоохоронці зреагували миттєво і вже за 20 хвилин спільно із громадськістю затримали викрадача.

Ним виявився 32-річний товариш потерпілого. Як з’ясували поліцейські, чоловіки разом зі ще кількома друзями відпочивали в одній із кав’ярень міста. В якийсь момент після вживання алкоголю у правопорушника виникла думка заволодіти автівкою товариша та «поганяти» містом. Тож, вичекавши момент, коли той відволічеться, зловмисник викрав ключі від транспортного засобу і подався до місця, де він знаходився. Оскільки товариші довіряли правопорушникові, то ніхто із компанії не звернув уваги на його відсутність.

Та покататися викрадач встиг лише декілька хвилин, а відтак був викритий та затриманий.

Наразі зловмисника затримано у поряду ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими йому вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого

ч. 2 ст. 289 кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вирішується питання про орання правопорушникові запобіжного заходу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: