Директор “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко: “Готові і надалі ефективно відбудовувати дорожню інфраструктуру Сумщини”

21.03.2021

Директор ТОВ “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко прокоментував результати роботи компанії у минулому році та поділився планами на майбутнє.

«Для Сумської області, які і для інших регіонів України, 2020-й рік пройшов під егідою національної програми «Велике будівництво». Жителі регіону побачили, яку кількість доріг було відремонтовано, – однозначно в рази більше за попередні роки! Наша компанія «АМК РЕМ-БУД» активно долучилася до великого оновлення доріг Сумщини, і з гордістю хочу сказати, що ми впоралися із покладеними завданнями на 100%. Ми працювали над такими об’єктами, що не бачили ремонту навіть не роками, а десятиріччями.

Найголовніша оцінка нашої роботи – задоволені відгуки жителів області, які замість ям і вибоїн отримали рівне дорожнє покриття, комфортне пересування транспортом. Дякуємо за довіру та запевняємо: готові і надалі ефективно відбудовувати дорожню інфраструктуру Сумської області», – зазначив Андрій Куковенко.

За словами керівника «АМК РЕМ-БУД», компанія і надалі буде працювати над розширенням технічних можливостей, підвищенням кваліфікації працівників та застосуванням нових стандартів дорожнього будівництва, аби мати змогу виконувати роботи на більш масштабних об’єктах і гарантувати їх відмінну якість. Підприємство готове виконати у 2021-му році ще більше замовлень, ніж у 2020-му, тим паче що досвід і репутація вже зараз дають переваги над іншими.

Жителі Сумщини переконалися, що “АМК РЕМ-БУД” можна довіряти замовлення навіть підвищеної складності, тож із впевненістю можна говорити про нові успішні на території Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: