У центр Сум хочуть не пускати фури

22.03.2021

У ході апаратної наради в мерії обговорювалося питання встановлення дорожніх знаків для обмеження руху вантажних транспортних засобів центральною частиною міста.

Як зазначив директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера,  така ситуація, на жаль, стала не винятком, а прикрою закономірністю, тому необхідно максимально обмежити рух важковагових автомобілів через Покровську пл., проміжок дороги між вул. Героїв Сумщини та Харківська до пр. Лушпи.

«Фури, які їдуть з ринку, уже не об’їжджають вулицями Набережна річки Сумка та Героїв Сумщини, а їдуть напряму через Покровську площу. Які знаки потрібно встановити?», – звернувся директор комунального підприємства до представника Управління патрульної поліції в місті Суми.

Міський голова Олександр Лисенко дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Олександру ЖУРБІ та раднику міського голови Олександру Зименку провести нараду разом із представниками Управління національної поліції в місті Суми, працівниками дорожнього відділу КП «Шляхрембуд» та департаменту інфраструктури щодо вирішення цієї проблемної ситуації.

«Дійсно, у центрі міста потрібно встановити знаки, щоб у нас цих фур у центрі не було», – підсумував усе вищесказане очільник обласного центру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: