Секретарі Сумської та Харківської міськрад вітали футболістів

22.03.2021

Вчора, 21 березня, в м. Харків завершився щорічний всеукраїнський футбольний турнір «Перша столиця 2021», в якому взяли участь футбольні команди з Харківської, Полтавської, Луганської та Сумської областей.

Як повідомлялося раніше в пресі, бронзу турніру виборов ФК «Суми», срібло – СК «Полтава», золото – ФК «Вовчанськ» (Харківська область). Нагородження переможців турніру провели секретарі Харківської та Сумської міських рад Ігор Терехов та Олег Різник.

Президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко, – «Надзвичайно добре, що влада двох сусідніх міст – Харкова та Сум, максимально сприяє розвитку спорту номер один – футболу. Це популяризація здорового способу життя. Це важливо, особливо в час пандемії. Спорт дозволяє «економити» на ліках – це беззаперечний факт».

Нагадаємо, що нещодавно мер Сум Олександр Лисенко мав робочу зустріч із президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелко. Мова йшла про розбудову спортивної інфраструктури в м. Суми, розвиток дитячого-юнацького футболу та професійну атестацію ФК «Суми».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: