Завтра в Смах починають ямковий ремонт доріг

22.03.2021

Про це повідомив міський голова Олександр Лисенко.

Ремонт доріг, за словами мера, буде виконуватися в три черги: перша – ті об’єкти, які потребують нагального ремонту, другими стануть дороги, які не вдалося завершити минулого року, а великі магістральні (пр-т М. Лушпи, частково вул. Прокофьєва та вул. Харківська) – треті по списку.

Попередньо, з вівторка, 23 березня, техніка комунального підприємства буде працювати на пр-ті М. Лушпи, вул. Прокоф’єва, вул. 20 років Перемоги, вул. Петропавлівська, вул. Г. Кондратьєва та вул. Привокзальна, де щонайменше чотири бригади виконуватимуть ямковий ремонт асфальтом, випущеним по технології холодного асфальтобетону.

У роботі планують залучити максимальну кількість спецмашин, у тому числі й з останнього придбання. Серед новинок, закуплених коштом КП «Шляхрембуд», як поінформував директор підприємства Олександр ВЕГЕРА, є потужний грейдер, бульдозер Т–170, який за місяць роботи на асфальтному заводі, зарекомендував себе з кращого боку, п’ять 12-тонних МАЗів, що в умовах інтенсивного руху в місті дозволяють вдвічі ефективніше та оперативніше виконувати роботу на відміну від важких та довгих КРАЗів, три англійських навантажувачі-екскаватори, оснащені близько 56-ма видами навантажувального обладнання, та новий МАЗ-сміттєвоз з об’ємом кузова 17 м3 для вивозу опалого листя і прибирання зупинок громадського транспорту.

Загалом нової техніки минулоріч було придбано на суму 32 млн гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: