Працівники “Міськводоканалу” скаржаться на дітей і дорослих, які “гуляють” на розритих котлованах

22.03.2021

Працівники сумського водоканалу продовжують здійснювати аварійно-відновлювальні роботи з усунення поривів на самопливних колекторах.

Так, водоканалівці вже усунули аварійні ситуації по вулиці Івана Сірка біля будинків №№ 35, 37 та 45, просанувавши понад 90 метрів.

Наразі тривають роботи з ліквідації поривів самопливної каналізаційної мережі на перехресті вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів, Замостянська та Черкаська, Черкаська та Лінійна.

Під час проведення робіт працівники аварійної бригади дедалі частіше почали помічати маленьких і дорослих мешканців будинків, яким цікаво поспостерігати за ремонтним процесом та зайти за огорожу. Зазначимо, така «екскурсія» є небезпечною для життя, адже можна втратити рівновагу та впасти у котлован. Також обвал ґрунту поблизу ремонтних ділянок може призвести до серйозного травмування або летальних наслідків.

КП «Міськводоканал» закликає містян дотримуватися заходів безпеки та не наближатися до місць проведення аварійно-ремонтних робіт, ділянок провалу чи просідання дорожнього покриття.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: