Петицію сумських “фрунзенців” не приймають на розгляд через підозру у використанні ботів

22.03.2021

Про це сьогодні, 22 березня, повідомив адвокат колишніх працівників Сумського НВО Дмитро Супрун, передає sumy.today. За його інформаціює, ідеться про петицію “Ні переоформленням землі на користь підприємств Лук’яненка!”. Вона за добу набрала необхідну кількість голосів – наразі їх 278.

Незважаючи на це, на розгляд петицію міська рада досі не прийняла. У зв’язку з цим Дмитро Супрун звернувся до Департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради, там йому повідомили, що петиція не прийнята до розгляду, бо підозрюють, що для її підписання використовували ботів. На питання про докази використання ботів директорка Департаменту Антоніна Кохан повідомила, що наразі ця інформація перевіряється.

Також, за інформацією адвоката Дмитра Супруна, не отримали відповідей петиції під назвами “За термінове повернення заборгованості своєчасно не виплачених зарплат, зароблених працівниками на ПАТ “Сумське НВО, а нині фірми-прокладки “СМНВО-Інжиніринг” і петиція “Розпуск всього складу виконавчого комітету Сумської міської ради!”. Відповіді на них мали дати ще 9 березня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: