На Сумщині працюють 24 стаціонарні пункти щеплення від COVID-19

23.03.2021

За інформацією управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації, протягом вакцинальної кампанії на Сумщині вже щеплено 4179 осіб.

«На Сумщині завершуються перші два етапи вакцинальної кампанії. На сьогодні ми переходимо до третього етапу, – зазначив під час брифінгу начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій Бутенко. – Від учора Міністерство охорони здоров’я дозволило проводити щеплення крім медичних працівників, а також публічних осіб, громадських діячів, яких лікарі могли щеплювати залишками вакцини, освітян та патрульних поліції».

За його словами, від учора, окрім 9 мобільних бригад, почали функціонувати стаціонарні пункти щеплення. На сьогодні в області їх працює 24, ї кількість їх збільшуватиметься.

«Наразі пункти щеплення вже є в усіх районах. Записатися на щеплення можна на порталі «Дія», на мобільному додатку «Дія» або зателефонувавши на кол-центр в Міністерства охорони здоров’я за номером 0-800-602-019, – розповів начальник управління охорони здоров’я. – Вам зателефонують і запросять на щеплення відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від COVID-19».

Також Сергій Бутенко закликав жителів області, які підпадають під категорії громадян, які можуть вакцинуватися залишками вакцини, відповідно до Наказу МОЗ № 443, телефонувати в обласне управління охорони здоров’я і записуватися на щеплення. Телефон/факс (0542) 60-02-40, 66-17-90).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: