На Сумщині завершується черговий етап декларування

23.03.2021

31 березня 2021 року завершується термін подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій та декларацій після звільнення за 2020 рік. Про це нагадує Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Упродовж семи днів після подання декларації суб’єкт декларування має право подати виправлену декларацію, але не більше трьох разів.

З роз’ясненнями щодо заповнення декларацій можна ознайомитись на вебсайті Національного агентства у розділі «Декларування» за посиланням https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/.

Наголошуємо, що в останні дні перед завершенням чергового етапу декларування збільшується навантаження у роботі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування в зв’язку з чим рекомендуємо не відкладати подання електронної декларації до останнього дня.

Для отримання консультаційної допомоги суб’єктам декларування Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) пропонуємо звертатись до Сектору з питань запобігання і виявлення корупції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: