Заступник голови Роменської міськради Владислав Суходольський поділився враженнями від співпраці з компанією АМК РЕМ-БУД

23.03.2021

За словами посадовця, підрядною організацією були виконані роботи на таких ділянках доріг на території Роменської громади: О191305 Ромни-Талалаївка, С191328. М. Бубни, О191329 с. Бацмани, О191308 Ромни-Коржі-Андріяшівка.

У результаті виконання поточного ремонту фахівцям АМК РЕМ-БУД вдалося забезпечити належний проїзд автомобільного транспорту. Владислав Суходольський звернув увагу, що деякі дороги не ремонтувалися багато років і знаходилися у вкрай занедбаному стані, тож питання оновлення стояло дуже гостро.

«Провівши візуальне обстеження відремонтованих ділянок доріг після зимового періоду, ми переконалися, що роботи були виконані АМК РЕМ-БУД якісно, з дотриманням відповідних технологій», – зазначив Владислав Суходольський.

Заступник голови Роменської міськради наголосив: АМК РЕМ-БУД зарекомендувала себе як надійний виконавець замовлень, тому й надалі б хотілося співпрацювати з цією будівельною організацією, щоб жителі Роменської громади отримували якісні послуги з ремонту доріг.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: