У Сумах перехожий врятував жінку та собаку, які провалилися під лід

25.03.2021

Жителька Сум розшукала чоловіка, який врятував жінку та її пса від смерті, розмістивши пост у соцмережах. На нього відгукнулися десятки людей і загадкового супермена врешті знайшли. Про те, якою була зустріч – 24 березня йдеться у сюжеті ТСН.

З оберемком повітряних кульок пані Марія йшла знайомитися із своїм рятівником. Адже хлопець, який врятував її, навіть не сказав як його звати.

Того дня, розповідає пані Марія, з лабрадором Рафаелем гуляли поблизу річки. Несподівано пес побачив свою подружку – і кинувся на лід. Посеред річки – провалився. Без роздумів жінка кинулася за Рафом, але та ж сама доля спіткала і її.

Потопаючого собаку з мосту побачив Олександр і миттю кинувся на допомогу. Тоді він ще не знав, що рятувати доведеться ще й людину.

Марія вже подумки прощалася з життям, як раптом побачила перед собою молодого хлопця. Як опинилася на березі – не пам’ятає. Хтось викликав поліці, яка відвезла жінку додому. Коли пані Марія прийшла в себе, почала шукати рятівника, про якого знала лише те, що він працює у ресторані. Завдяки соцмережі за кілька годин люди зібрали на незнайомця ціле досьє.

Знаючи, що хлопець дуже скромний, пані Марія домовилася з його колегами, що прийде до нього на роботу. Керівництво ресторану до останнього тримало все в таємниці. Весь колектив зібрали начебто на нараду.

23-річний Олександр Алексеєв працює тут близько року. Каже, того дня гуляв із дівчиною і кинувся у воду не роздумуючи.

Колеги кажуть – хлопець дуже позитивний, але неговіркий. Про його вчинок дізналися із соцмереж і дуже пишаються.

Після купання в крижаній волі пані Марія захворіла бронхітом. Але щаслива, що жива. І вже планує, як незабаром святкуватиме свій 69-й день народження з Рафаелем та їхнім рятівником Олександром.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: