Поліція розкрила крадіжку в супермаркеті

25.03.2021

Про крадіжку дороговартісного алкоголю в поліцію Шостки повідомила адміністрація одного з супермаркетів міста. Представник магазину розповів правоохоронцям, що під час перегляду відеозапису з камер відеоспостереження, встановлених у торгівельній залі закладу, вони помітили відвідувача, який викрав пляшку коньяку вартістю понад 800 гривень.

Провівши необхідні пошукові заходи, опираючись на відеозображення з камер спостереження, дільничний офіцер поліції швидко встановив недобросовісного відвідувача. Ним виявився 19-річний житель Конотопа, який до Шостки приїхав у гості. Його розшукали, він зізнався у скоєному. Свій вчинок пояснив тим, що давно хотів спробувати такий напій, проте грошей на його придбання було шкода. Викрадений напій він випив.

Відносно парубка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: