Завершено справу про загибель жінки під колесами трактора на Сумщині

26.03.2021

Згідно з вироком Білопільського районного суду Сумської області від 25 березня 2021 року громадянина Х. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Як повідомляє Білопільський районний суд, чоловікові призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки без позбавлення права керувати транспортними засобами.

На підставі статті 75 Кримінального Кодексу України звільнено Х. від покарання з випробовуванням з іспитовим строком 2 роки.

Головуюча суддя – Замченко А.О. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/143/21.

Для інформації: Для інформації: досудовим розслідуванням встановлено, що 23 грудня минулого року близько 08.50 громадянин Х. рухався на тракторі МТЗ 82 з причіпом по вул. Макаренка в м. Білопілля та під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху проявив неуважність, в результаті чого допустив наїзд на пішохода К., яка переходила проїжджу частину дороги на правій смузі проїжджої частини автодороги відносно руху автомобіля, після чого зупинився на узбіччі.

Від отриманих тілесних ушкоджень К. померла на місці дорожньо-транспортної події.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: