У Сумах патрульні зупинили водія під кайфом із чужими правами

26.03.2021

Подія сталася нещодавно на вулиці Нижньохолодногірській. Екіпаж патрульних зупинив водія автомобіля Daewoo Nubira, який порушив правила дорожнього руху. Керманич відразу ж надав водійське посвідчення для перевірки. Та ось згідно поліцейських баз даних, документ значився втраченим.

Під час спілкування вартові порядку помітили, що водій сильно нервував. У нього до того ж були явні ознаки наркотичного сп’яніння. Врешті, чоловік зізнався інспекторам, чому назвався чужим ім’ям. Він пояснив, що протягом року вже притягався до адмінвідповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння керманич відмовився. Тож патрульні склали на нього адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч. 2. ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала з ознаками сп’яніння повторно протягом року) КУпАП. За фактом виявленого посвідчення водія інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: