Суд відмовив у відкритті провадження у справі про банкрутство ТОВ «Сумиспортінвест»

30.03.2021

29 березня у господарському суді Сумської області розглядалася справа № 920/46/21 за заявою кредитора ТОВ «Стандарт – Південь» про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ «Сумиспортінвест» у зв’язку із значною кредиторською заборгованістю у сумі 1 млрд 339 млн грн.

У судовому засіданні, розглянувши матеріали, заслухавши сторін, суд проголосив вступну та резолютивну частину ухвали, в якій відмовлено у відкритті провадження у справі про банкрутство товариства.

Нагадаємо, ТОВ «Сумиспортінвест» належить стадіон «Ювілейний». Наприкінці грудня 2020 року 99,8% корпоративних прав цього підприємства були викуплені власником ФК «Вікторія» з Миколаївки. До цього 99,8% прав належали АТ «Сумське НВО», яке з 2010 року володіло стадіоном. Однак тепер інші власники 0,02% прав намагаються всіма силами повернути собі інші, намагаючись довести підприємство до банкрутства. В АТ «Сумське НВО» вважають, що 8 млн грн, за які був проданий стадіон вкрай мало, оскільки замовлена ​​ними оцінка показала його вартість в 40 разів більше.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: