На Сумщині затримали браконьєра, який убив вагітну косулю

30.03.2021

Учора увечері, здійснюючи патрулювання Охтирського району, працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Форд Транзит.

Оглядаючи вантажне відділення авто, правоохоронці виявили зареєстровану мисливську зброю 308 калібру і туші двох косуль – самця і самиці. Поспілкувавшись із водієм, поліцейські з’ясували, що чоловік влаштував собі полювання, незважаючи на те, що навесні будь-яке полювання категорично заборонене.

Тіла двох убитих косуль поліція у зловмисника вилучила. Під час огляду їх тушок, було виявлено, що самиця на час вбивства була тільна трьома малими козенятами.

У 40-річного зловмисника поліцейські вилучили мисливський карабін, набої до нього, документи та автомобіль, який помістили на штрафному майданчику.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 248 «Незаконне полювання» Кримінального кодексу України. Порушення правил полювання, якщо воно заподіяло істотну шкоду, а також незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або полювання на звірів, птахів чи інші види тваринного світу, що занесені до Червоної книги України. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: