На Сумщині черговий об’єкт судової гілки влади перейшов під захист «охоронців Феміди»

30.03.2021

Відсьогодні, 30 березня, громадський порядок у Шосткинському міськрайонному суді забезпечуватимуть співробітники другого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області.

В урочистих заходах із взяття під охорону чергової судової установи від територіального управління Служби судової охорони у Сумській області взяли участь начальник управління Володимир Бабич та заступник зі служби Сергій Стеблянко.

Спільно вони провели перший цільовий інструктаж для співробітників Служби судової охорони в цьому суді, в ході якого звернули їх увагу на необхідності забезпечувати надійну охорону, підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу, обов’язкове дотримання карантинних заходів під час здійснення пропускного режиму.

У свою чергу голова Шосткинського міськрайонного суду Олена Прачук привітала судових охоронців з початком несення служби на новому об’єкті та зазначила, що передача установи під охорону стала довгоочікуваною подією для колективу суду та висловила впевненість, що з появою судової охорони кожен працівник суду та учасник судового процесу нарешті почуватиметься в безпеці.

За доброю традицією співробітники нашого управління дарували жінкам апарату суду квіти, посмішки, компліменти та гарний настрій.

До відома, Шосткинський міськрайонний суд став 14 об’єктом судової влади, який перейшов під захист Служби судової охорони в області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: