Сумчанина, який ледь не вбив колишню дівчину, взяли під варту

31.03.2021

За клопотанням Окружної прокуратури м. Суми рішенням суду 23-річному підозрюваному в замаху на вбивство співмешканки обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Попередньо встановлено, що причиною такого вчинку стали ревнощі. Як наслідок, дівчина потрапила на лікарняне ліжко, а чоловіка затримали працівники поліції.

У суботу, 27 березня, близько 19.00 години до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з будинків по вулиці Миру в Сумах відбувається бійка.

Виїздом на місце події встановлено, що у ході раптово виниклої сварки, 24-річний чоловік ножем спричинив тілесні ушкодження своїй колишній 30-річній співмешканці.

Правоохоронці затримали зловмисника на місці події. Дівчину із численними травмами госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні для надання медичної допомоги.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: